Groep 1/2/3

Een autostoel Groep 1/2/3 is geschikt voor kinderen vanaf 9 tot 36 kg. Dit is vanaf ongeveer 1 jaar tot maximaal 12 jaar, afhankelijk van hoe snel je kindje groeit.

De autostoeltjes in deze categorie worden met de rijrichting mee in de auto geplaatst.

De groep 1/2/3 autostoeltjes worden met de 3-punts autogordel en/of met ISOFIX bevestiging vastgezet. Het kindje zelf zit vast in het 5-punts tuigje. Op latere leeftijd is dit interne tuigje te verwijderen en zit je kindje vast in de 3-punts autogordel.

Ondanks dat het stoeltje al vanaf 9 KG gebruikt mag worden, is het niet aan te raden het zitje dan al voor lange afstanden (autovakanties) te gaan gebruiken. Het autostoeltje heeft immers geen slaapstand. Voor kortere autoritten, een tweede auto of voor de oppas opa’s en oma’s is dit een zeer geschikte autostoel voor dagelijks gebruik.

Vele modellen

Ook in de groep 1/2/3 autostoelen bieden wij een uiteenlopend assortiment. Met diverse merken van o.a. Nania, Disney, Marvel en Mattel bieden wij voldoende keuze voor elke doelgroep.

De collectie bestaat uit autostoelen met 3-punts bevestiging, isofix bevestiging, stoelen met een vaste kuip, een verstelbare kuip en zelf met afneembare rugleuning (later als zitverhoger te gebruiken).

Meer weten?

Een overzicht van al onze doorgroei autostoelen vind je in de b2b Shop of klik op een van de onderstaande modellen.

Blauw
Grijs
Roze

Autostoelen

NANIA I-MAX LUXE

Prijs: 85.00

  • Meegroei autostoel
  • ECE Groep 1/2/3 (ong. 1-12 jaar)
  • 3-punts autogordel bevestiging

ISOFIX
Blauw
Grijs
Roze

Autostoelen

NANIA I-MAX isofix LUXE

Prijs: € 135.00

  • Meegroei autostoel
  • ECE Groep 1/2/3 (ong. 1-12 jaar)
  • Isofix bevestiging