Berichtgeving Coronavirus

Gezien de wereldwijde ontwikkelingen omtrent het coronavirus houden wij u graag op de hoogte over de eventuele gevolgen die dit heeft op onze bedrijfsvoering.

Op dit moment ondervinden wij geen problemen.

WIJ WERKEN VANUIT HUIS

Vanaf maandag 16.03 werken wij vanuit huis. Dit zal verder weinig tot geen invloed hebben op onze bereikbaarheid.

Wel verzoeken wij u om vragen waarbij antwoord niet direct noodzakelijk is, per e-mail naar sales@ellermeyertrading.nl te sturen. Voor meer urgente vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via 020-3428350 of stuur je ons een berichtje via whatsapp.

KLANT BLIJFT CENTRAAL STAAN

We vinden het belangrijk dat we ook in deze tijd goed met elkaar blijven samenwerken. Wij willen dan ook graag mee blijven denken als we de samenwerking anders moeten invullen.

Denk hierbij aan bestellingen rechtstreeks aan uw klant leveren, het verlagen van het franco bestel bedrag etc. Heeft u hier ideeën over, laat ons dit dan weten.

ONS MAGAZIJN / LOGISTIEK

Onze logistiek is op dit moment nog volledig operationeel. Wij verwachten ook dat ons logistiek center geopend blijft. Uiteraard volgen wij nauwlettend het RIVM beleid en nemen voorgeschreven richtlijnen en maatregelen met zorg in acht.

VERZENDING

In samenwerking met DHL verzenden wij al onze bestellingen. DHL meldt het volgende op hun website:

VRIJE BEZORGING IN DE BENELUX
Voorlopig heeft het virus nog geen effect op onze dienstverlening in België, Nederland en Luxemburg. Op dit moment kunt u dus gewoon pakketten versturen naar, of ontvangen uit deze landen. Houdt er wel rekening mee dat servicepunten in België dit weekend gesloten zijn. Ophalen en aanbieden van pakketten daar kan de eerstvolgende werkdag weer.
DE BEZORGER TEKENT VOOR ONTVANGST
Normaal gesproken vraagt de bezorger om een handtekening wanneer hij een pakket aflevert. Om te voorkomen dat het virus zich verspreidt via het apparaat waar veel ontvangers op tekenen, doet de bezorger dit in opdracht van de geadresseerde voorlopig zelf. Hij vraagt daarbij altijd om toestemming en om voor- en achternaam. De kans op besmetting via de scanner is klein, maar op dit moment nemen we graag het zekere voor het onzekere.

Updates

Zodra de situatie veranderd zullen wij u hier op deze pagina direct van op de hoogte brengen.