Ellermeijer B.V. wordt ELLERMEYER TRADING

De Beelen Groep – één van Nederlands grootste merkonafhankelijke autobedrijven – breidt haar dienstverlening uit door de overname van Ellermeyer. Ellermeyer is specialist in verandering, inrichting en aanpassing aan personen- en bedrijfsauto’s, motoren, vaartuigen, woon- en kantoorinterieur. De overname past in de strategie van De Beelen Groep van groei en diversificatie van de after sales activiteiten. Financiële details over de transactie worden niet bekend gemaakt.

Strategische verbreding en synergie

Frank Beelen, DGA van De Beelen Groep: “De overname van Ellermeyer past in de strategische verbreding van de activiteiten van De Beelen Groep. Daarnaast kunnen onze bestaande activiteiten en die van Ellermeyer gezamenlijk nog sneller groeien. De naam Ellermeyer staat garant voor het optimaal ontzorgen van haar klanten. Het spreekt dan ook voor zich dat Ellermeyer onder eigen naam haar activiteiten binnen De Beelen Groep voortzet.

Leo Ellermeijer, Algemeen Directeur van Ellermeyer, deelt die visie: “Ik ben ontzettend blij met deze overname. Door onderdeel te worden van De Beelen Groep blijft de identiteit van Ellermeyer behouden en is een gezonde en duurzame toekomst voor de onderneming geborgd. Bovendien komt de onderneming terecht waar het hoort; bij een familiebedrijf dat al meer dan 3 decennia kwaliteit en betrouwbaarheid voorop stelt.”

De overname van Ellermeyer heeft geen invloed op het aantal arbeidsplaatsen.

Over Ellermeyer Trading B.V.

De handelsactiviteiten van Ellermeyer vallen niet onder de overname en worden zelfstandig voortgezet.

Marcel Ellermeyer – eigenaar van Ellermeyer Trading – is blij met de nieuwe situatie: “Ruim 18 jaar heb ik in het familiebedrijf een groot deel van mijn tijd me bezig gehouden met de handelsactiviteiten. Het is altijd een grote wens geweest om dit als zelfstandige onderneming voor te zetten. Met de overname is deze wens nu uitgekomen. De nieuwe situatie biedt veel meer mogelijkheden om snel in te kunnen spelen op een continu veranderende markt, nieuwe wensen in samenwerken van onze klanten, en hier adequaat en flexibel op in te kunnen spelen.”

Lees op onze website meer over Ellermeyer Trading B.V.

https://www.ellermeyer-trading.com/over-ons

Voor meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met algemeen directeur Marcel Ellermeijer via telefoon 020-3428350 of per e-mail info@ellermeyertrading.nl

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.