Over ons

Ellermeyer Trading is een jong bedrijf, opgericht in 2018. We zijn specialist in het leveren van baby- en kinderartikelen zoals autostoelen, kinderwagens en (kinder)accessoires voor in de auto.

Ons verhaal begint echter al in 2000! Mijn naam is Marcel Ellermeijer, eigenaar van Ellermeyer Trading B.V.

Ellermeyer Trading was jarenlang een onderdeel van het familiebedrijf. Een familiebedrijf, opgericht in 1947 door mijn opa en voortgezet door mijn vader.

Begin 2000 ben ik aan de slag gegaan in het familiebedrijf Ellermeijer B.V. Hier heb ik veel geleerd en me verder kunnen ontwikkelen op de diverse afdelingen. Begonnen op de afdeling verkoop en vervolgens mijn ervaring en kennis verder uitgebreid op het gebied van (internationale)inkoop, productie, logistiek, en marketing.

Overname door de Van Beelen Groep

Begin 2018 nam de Van Beelen Groep een deel van het familiebedrijf over, een noodzakelijke stap om verder te kunnen groeien. De handelsonderneming bleef behouden en bood mij de kans om deze onder een nieuwe naam voort te zetten.

Werkwijze

Net zoals vele bedrijven houden we van tevreden klanten. In al die jaren dat ik in het vak werkzaam ben ligt de prioriteit bij het verlenen van de juiste service, zijn we flexibel in onze werkwijze en zoeken we naar de optimale samenwerking met de klanten.

Het moment van overname gaf ons de gelegenheid om bepaalde zaken opnieuw tegen het licht te houden, processen efficiënter in te richten en verder te automatiseren. Omdat de handel en het gedrag van onze klanten continu in beweging is, zijn wij goed in staat om ons flexibel op te stellen en maatwerk te bieden daar waar nodig.

In de basis zijn wij nu een klein bedrijf. In principe ben Ik altijd het eerste en laatste aanspreekpunt voor u als klant.

Door samenwerkingen aan te gaan met diverse partners, zijn we in staat om elk bedrijfsonderdeel door echter professionals uit te laten voeren. Dit biedt ons de mogelijkheid om snel te schakelen en innovatief te blijven.

De logistiek, de administratie, marketing en automatisering zijn allen uitbesteed. Een proces dat ervoor heeft gezorgd dat specifiek werk door echte professionals wordt uitgevoerd, door mensen die vakkennis hebben en hun vak met plezier uitoefenen. Nieuwe ideeën en innovaties kunnen snel geïmplementeerd worden.

Het team

En onze partners


Marcel Ellermeijer
owner


Administratie
Annemieke van keulen


Logistiek
mondial logistics


MARKETING
QUEBIT


Automatisering
Redant


WEBDESIGN
LEANKINGS

Assortiment

In al mijn jaren dat we actief zijn in zowel de babyvakhandel als de automotive markt, werkten we altijd met zeer uiteenlopende assortimenten mogen werken. Dat maakte het soms lastig om over de juiste kennis te beschikken, de aandacht evenredig over al deze collecties te verdelen.

Mede daarom werken wij tegenwoordig met slechts enkele leveranciers. Door intensief met onze fabriken in contact te staan, weten we goed wat er in de amrkt speelt en kunnen wij onze klanten beter adviseren.

Ik zie ons dan ook niet als importeur/distributeur, maar meer als een verlangstuk van onze fabrikant in de Benelux. Samen houden we elkaar dagelijks op de hoogte over marktontwikkelingen, nieuwe productinnovaties en assortimentswijzigingen. Hierdoor weten we wat er speelt en zijn we in staat de service te kunnen verlenen die onze klant van ons mag eisen.

We richten ons vooral op mobiliteit voor baby’s en jonge kinderen. Daarnaast bieden wij enkele fraaie seizoen artikelen voor de Automotive.

Met de webshop autostoeltje.nl richten wij ons ook rechtstreeks op consumenten. Het directe contact met de consument is belangrijk om er achter te komen wat zij van onze producten vinden. Met deze info gaan we in overleg met de fabrikant om zo de producten te kunnen blijven verbeteren. De feedback van de consument biedt tevens de kans om beter te begrijpen waar onze zakelijke klanten dagelijks mee te maken hebben, hier kunnen wij dan onze dienstverlening weer op aanpassen.

Meer weten?

Met zowel bestaande als nieuwe klanten blijven of komen wij graag mee in contact. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe samenwerkingen.

Heb je interesse neem dan contact met mij op. Ik ga altijd graag het gesprek aan of kom langs voor een (digitaal) kopje koffie!