Direct naar B2B Webshop

 

Autostoelen voor kinderen

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring met de verkoop van diverse merken autostoelen. Tegenwoordig vertegenwoordigen wij alleen nog maar de autostoelen van producent Team-Tex uit Frankrijk.

Team-tex is een van de grootste producenten van autostoelen wereldwijd met productie faciliteiten in Zuid- en Oost Europa en Zuid-Amerika. Doordat het hele productieproces in verre mate is geautomatiseerd, zijn we in staat om voor elk budget een autostoel te produceren. Het eigen Crash Test laboratorium staat onder toezicht van wettelijke instanties en met tientallen Crash testen per dag zorgen we ervoor dat de kwaliteit op het gewenste niveau blijft, dat elke autostoel veilig is en voldoet aan de Europese wettelijke veiligheidsnormen.

De collectie autostoelen is zeer gevarieerd met merken als Nania en Migo en licenties van Disney, Marvel en Mattel.

De collectie autostoelen is immens. Slechts een deel van de collectie hebben wij standaard op voorraad liggen. Deze collectie wisselt jaarlijks.

De actuele collectie die wij standaard uit voorraad kunnen leveren kunt u bekijken in onze B2B webshop.

De overige collecties kunt u bekijken door onderstaande catalogi te bekijken. Ook deze zijn uiteraard gewoon leverbaar. Neem contact op met onze sales afdeling om te mogelijkheden te bespreken.

Autostoelen (selected)

collectie 2022

(12.9 MB)

 

Nania

collectie 2022

(17.6 MB)

 

Licenties

collectie 2022

(154.7 MB)

 

Migo

collectie 2021

(44.8 MB)