NIEUW: FLOATEE, het anti-verdrinkings t-Shirt

FLOATEE

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Ellermeyer Trading de agent is geworden van FLOATEE voor de Benelux-markt.

FLOATEE is een innovatief T-shirt dat kinderen beschermt tegen verdrinking en zonnebrand. Het is ‘s werelds eerste anti-verdrink T-shirt voor kinderen van 18 maanden tot 6 jaar oud, met een gewicht van 10 tot 30 kg. Het T-shirt is herbruikbaar en groeit mee met het kind dankzij een verwisselbaar textielgedeelte, aangepast aan de grootte van het kind. Als het T-shirt door contact met water is opgeblazen, hoeft alleen de navulling vervangen te worden.

FLOATEE is een uniek T-shirt dat zowel tegen verdrinking als tegen de zon beschermt. Het is ontworpen om ouders en grootouders ‘s zomers eindelijk wat gemoedsrust te geven. Het T-shirt is beschikbaar in verschillende kleuren en maten en is een must-have voor elke ouder die zich zorgen maakt over de veiligheid van hun kinderen in de buurt van water.

Het T-shirt is beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Lees gerust verder op de volgende pagina: floatee-het-eerste-anti-verdrink-t-shirt-voor-kinderen

Of neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer informatie wilt over FLOATEE.

Contact

Meer weten of vragen?

Als agent zijn wij op zoek naar fysieke verkooppunten. Heeft u een winkel en interesse, laat het ons dan weten. We komen graag langs voor een demo en om de mogelijkheden te bespreken.

Als u uw gegevens hier achterlaat, dan nemen we spoedig contact met u op.